Aktiviteter

Föreningen, som är partipolitiskt obunden, har till ändamål att;

  •  tillsammans med invånarna utveckla och driva projekt som syftar till att stärka invånarnas stolthet för den geografiska platsen Gnesta.
  •  främja samverkan mellan olika organisationer i Gnesta. Vår huvudsakliga uppgift är att bidra med kunskap, utbildning, samordning och genom vårat breda nätverk sörja för att alla aktiviteter genomförs utifrån ett mervärde för alla berörda.
  • Föreningens insamlade medel kan användas till verksamhet som föreningen deltar i som aktivt främjar platsen Gnestas attraktionskraft.

Under 2012 har vi arbetat aktivt med att öka antalet medlemmar. Vi har försökt väcka uppmärksamhet genom att plantera två palmer i centrala Gnesta. Vi har tillsammans med flera aktörer genomfört Gnesta Gröna marknad. Under 2013 genomför vi flera arbetsmöten där målet är att få fler aktiviteter att samverka och hända här i Gnestaland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>